Dutty en haar pups

Hoera de Golden Retrievers puppies zijn er!

In de nacht van donderdag 27 april op vrijdag 28 april jl. werden we blij verrast door de geboorte van de puppies van Dutty. Het nest bestaat uit 2 teefjes en 4 reutjes, ze zijn allen in goede gezondheid ter wereld gekomen! Allen showen nu al de mooie warme gouden kleur van hun ouders.

Ondanks dat ze nog niet veel meer kunnen dan vooruit kruipen, weten ze hun weg naar mama Dutty en naar elkaar goed te vinden. En wat een prachtig gezicht is dat! Hieronder vind je een aantal eerste foto’s van de puppies en de trotse mama Dutty.

Op dit moment zijn er nog enkele reutjes beschikbaar. Heb je interesse en wil je komen knuffelen? Neem contact met me op!

Dutty en haar pups

Pup van Dutty 2

Pup drinken bij Dutty

Pup ligt lekker bij mama Dutty

Dutty en haar pups 2